Een club die verbroedert

NIEUWS / Informatiebijeenkomst FC Burgum voor (ouders van) leden, vrijwilligers en belangstellenden op Vrijdag 21 juni a.s. 19.30 uur!

5 juni, 2019

Per 1 juli as is FC Burgum officieel de nieuwe vereniging. Op die datum wordt de akte ondertekend.  Maar hoe is de vereniging georganiseerd? Wie doet wat, hoe komt het met de aanschaf kleding, hoe wordt komend seizoen de accommodatie geregeld? Wat kun je verder aan informatie verwachten komende tijd? Hoor meer over deze onderwerpen op de informatie bijeenkomst. Wij praten ouders, leden, vrijwilligers en belangstellenden graag bij over de stand van zaken op dit moment.