Oog voor de toekomst

Each foar de takomst

NIEUWS / Scheidrechters/spelbegeleiders zijn onmisbaar binnen onze vereniging

Scheidrechters/spelbegeleiders zijn onmisbaar binnen onze vereniging

19 mei, 2019

Even voorstellen: Scheidsrechters coördinator Anne van de Wal

Mijn naam is Anne van der Wal en heb al vanaf mijn jeugd gevoetbald bij BCV. Verder heb ik in de senioren in alle elftallen gevoetbald waarbij zo’n 6 jaren bij het eerste elftal. Nu speel ik op de vrijdagavonden bij de 35+. Mijn zoon Jorian voetbalt bij BBC JO8-1, zelf ben ik dit seizoen trainer van de BBC JO8-2.

Afgelopen jaar heb ik het stokje overgenomen van Marco Sluyk die jarenlang scheidsrechters coördinator was. Hierbij regel je eigenlijk alles rondom het scheidsrechters-gebeuren. Er zijn een aantal vaste vrijwillige scheidsrechters die elke zaterdag onze wedstrijden van de jeugd begeleiden. Dit jaar zijn er 4 leden die de cursus volgen tot verengings-scheidsrechter. We zijn nog steeds opzoek naar leden die het leuk vinden om 1 keer in de 2 weken een jeugdwedstrijd te fluiten. We kunnen namelijk ook binnen onze nieuwe club FC Burgum niet zonder onze vrijwillige scheidsrechters. Mocht je dit leuk lijken en hier graag meer over willen weten, neem gerust contact met me op.

asvdwal.1982@gmail.com