Een club voor iedereen

NIEUWS / Onderzoek tevredenheid recreatieteams junioren

Onderzoek tevredenheid recreatieteams junioren

3 december, 2018

Beste sportvrienden, hierbij willen wij ons graag even voorstellen,

Eén van de speerpunten van de fusieclub in oprichting is het recreatievoetbal van pupil tot senior. Wij als studenten sportkunde van de Hanzehogeschool Groningen gaan organisatieadvies geven over de stand van zaken van de huidige situatie: Wat leeft er daadwerkelijk onder de recreatieteams van de junioren?  Dit gaan wij doen door een onderzoek  waar wij dit speerpunt van de aanstaande fusie duidelijk in kaart gaan brengen. Wij voetballen al ons hele leven lang, Rick bij VV Drachten en Hessel bij VV Bergum zelf zien wij  de laatste jaren veranderingen bij de jongeren. Het is algemeen bekend dat jongeren te weinig bewegen, dit zie je ook terug in de cijfers van vereniging. Hoe ouder de jongeren worden  des te minder junioren teams er zijn. Wij willen gaan onderzoeken wat de redenen hiervan zijn maar ook wat junioren graag anders zien en dan met name gericht op de recreatie teams. Wat leeft er daadwerkelijk binnen de recreatieteams wat zien zij graag anders of wat is juist heel erg goed. Dit gaan wij doen met verschillende onderzoeksmethoden. De komende periode komen wij hopelijk een keer met elkaar in contact! Dit kan zijn binnen een vergadering of op een wedstrijddag/trainingsavond.

PS: Zouden jullie ons alvast willen helpen door deze enquête n te vullen?
(Deze enquête is bedoeld voor alle betrokkenen binnen de clubs om de verenigingen beter in kaart te brengen en duurt +/-  vijf minuten.)

Wij vinden het mooi dat wij door deze schoolopdracht een meerwaarde kunnen zijn voor de nieuwe vereniging!

Sportieve groet,
Rick King & Hessel Koonstra  h.a.koonstra@st.hanze.nl   r.j.king@st.hanze.nl