Haal het beste uit jezelf

Helje it bêste út dysels

NIEUWS / Herinnering voetbalplaatjesactie

Herinnering voetbalplaatjesactie

6 september, 2018

Zoals jullie in een eerdere vermelding hebben kunnen lezen gaat PLUS Wolters samen met VVBBC een unieke voetbalplaatjesactie starten.
Op 15 en 22 September zullen de foto’s voor het voetbalboek worden gemaakt door een professionele fotograaf. Het tijdschema voor deze fotodagen zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. Echter hebben wij nog niet van iedereen een formulier ontvangen met toestemming voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Willen de personen die nog geen formulier hebben ingeleverd dit nog voor 10 September doen? De formulieren moeten dan ook echt ingeleverd zijn. Zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

Let op: er zijn twee verschillende formulieren toegevoegd. Een formulier voor leden die achttien jaar en ouder zijn en een formulier voor de ouder/voogd. Per lid dient één formulier ingevuld te worden (niet meerdere leden op één formulier).

Verklaring tot 18 jaar voogd-vertegenwoordiger
Verklaring volwassenen 18 jaar en ouder

De formulieren kunnen nog worden ingeleverd bij de volgende inleverpunten:

PLUS Wolters
Anita Vries
Tuorrebout 93
Harmen Vlietstra
Kolfbaan 23
Burgum

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via werkgroepvvbbc@hotmail.com.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep VV BBC