Een club in beweging

Fuotbalklup yn beweging

NIEUWS / Rabobank Clubkascampagne vanaf 15 juni: stem op vvBergum en BCV!

Rabobank Clubkascampagne vanaf 15 juni: stem op vvBergum en BCV!

14 juni, 2018

Ben je lid van Rabobank Drachten Friesland Oost? Of zijn je (groot)ouders, familieleden, vrienden of bekenden lid? Stem of vraag hen te stemmen op vvBergum en BCV. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat de Rabobank beschikbaar stelt aan BBC.  Het bedrag wordt volledig besteed aan nieuwe materialen voor onze jeugd van BBC. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 op dezelfde club. Om de clubkas van BBC maximaal te vullen, kun je dus 2 x stemmen op BCV én 2 x stemmen op vvBergum. Hou je brievenbus in de gaten. Uiterlijk 15 juni ontvangen leden de stemkaarten van Rabobank Drachten Friesland Oost. Stemmen kan tot 30 juni.

Meteen je stem uitbrengen? Hou de stemkaart bij de hand en klik hier

Wil jij een extraatje winnen voor jouw voetbalteam?
Bedenk dan een leuke actie om meer stemmen voor onze club binnen te krijgen en maak daar een foto van. Deze kun je sturen naar communicatie@vvbbc.nl onder vermelding van jouw naam. De meest ludieke foto sturen we door naar de Rabobank. Als deze foto de Originaliteitsprijs wint, verdubbelt de Rabobank de bijdrage aan onze club en krijg jij daarvan een extraatje voor jouw team. Inzenden kan tot 25 juni 2018.