De bal is ons leven

De bal is ús libben

NIEUWS / Uitreiking cheques Jumbo spaaractie aan JO11-2: opbrengst BCV en vv Bergum totaal € 1.600,- bestemd voor BBC

3 mei, 2018

Op dinsdag 1 mei jl. mocht het team JO11-2 samen met de actiebegeleiders van onze verenigingen de cheques van vvBergum (€ 652,73) en BCV (€ 947,45) in ontvangst nemen tijdens een officieel moment bij de Jumbo in Burgum.
Tijdens de actie 'Sparen voor je Sportvereniging' kon er gedurende de actieperiode bij elke 10 euro aan boodschappen een munt gespaard worden voor o.a. de voetbalverenigingen vvBergum en BCV. De totale opbrengst van €1.600,18 komt geheel ten goede aan de jeugd en dames van BCC. Het bedrag zal worden besteed aan nieuwe materialen. Wij danken de actiebegeleiders, alle spaarders en natuurlijk Jumbo Burgum voor dit prachtige resultaat!