Een club voor iedereen

NIEUWS / BCV en VV Bergum organiseren verkiezingssportdebat

BCV en VV Bergum organiseren verkiezingssportdebat

23 februari, 2018

BCV en VV Bergum houden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een bijzonder sportdebat. Op zaterdagmiddag 10 maart  gaan de zeven politieke partijen vanaf 12.30 uur onder leiding van Eelke Lok in gesprek en ontvouwen ze hun visie op het belang van sport in de gemeente.
Het sportdebat wordt gehouden in de kantine van VV Bergum op Sportpark Koningsland en is voor iedereen toegankelijk. Aansluitend staat de wedstrijd BCV-Broekster Boys op het programma.

BCV en VV Bergum staan als voetbalclubs midden in de samenleving. Onder hun vlag en die van de gezamenlijke jeugdopleiding BBC komen wekelijks meer dan achthonderd spelers yn it spier, van jong tot oud. Maar voetbal is meer dan die ene wedstrijd in het weekend. Sportclubs als BCV en VV Bergum zorgen voor binding en leefbaarheid binnen een gemeenschap en zijn dan ook van onschatbare waarde.

Met het organiseren van het sportdebat  hopen de clubs bij te dragen aan het maatschappelijke debat over de rol van clubs én de gemeente om het sporten te stimuleren.

Wil jij weten hoe de politieke partijen denken over sport in Tytsjerksteradiel, kom dan op zaterdag 10 maart naar het Sportdebat. Het debat begint om 12.30 uuren duurt tot 13.45 uur.