Een club voor iedereen

AANMELDINGSFORMULIER SENIOREN 2016/2017       Overschrijvingsformulier KNVB
Opzeggen:
Wanneer men het lidmaatschap voor deze vereniging op wil zeggen, kan dit 1x per jaar vóór 1 juni doen! Het lidmaatschap kan dus slechts 1 keer per jaar beëindigd worden.

Opzeggen dient schriftelijk of per e-mail gedaan te worden.
Johan struijs,
Willem Lorestraat 144
8921CN Leeuwarden
johanstruijss@hotmail.com

Overschrijven naar een andere club hoe werkt dat?

Het volgende formulier is hiervoor nodig: “overschrijvingsformulier veldvoetbal”, zowel de nieuwe vereniging als de oude vereniging vullen een gedeelte in en ondertekenen de aanvraag. Bij dit overschrijvingsformulier is het verplicht een zogenaamde overschrijvingsledenkaart (verkrijgbaar bij de laatst spelende vereniging) én de spelerspas bij te sluiten.

Voor alle overschrijvingen geldt dat de speler zich formeel als lid moet aanmelden en als lid moet laten inschrijven bij de nieuwe vereniging. De verantwoordelijkheid om de aanvraag tijdig en op de juiste wijze aan te leveren, ligt bij de speler.

Samengevat:

De oude vereniging vult het formulier gedeeltelijk in en draait daarbij de overschrijvingsledenkaart uit.

De speler vult het overschrijvingsformulier verder in en daarnaast het aanmeldingsformulier van de nieuwe vereniging. Het “overschrijvingsformulier veldvoetbal” wordt daarna met de overschrijvingsledenkaart, de spelerspas en het aanmeldingsformulier ingeleverd bij de ledenadministrateur van de nieuwe vereniging.
De ledenadministrateur van de nieuwe vereniging vult het overschrijvingsformulier verder in en
stuurt het overschrijvingsformulier + overschrijvingsledenkaart + spelerspas op naar de KNVB.
De KNVB bevestigt de overschrijving en geeft een nieuwe spelerspas af.

Ledenadminstratie: Johan Struijs, Willem Lorestraat 144 8921CN Leeuwarden

Johanstruijss@hotmail.com