Een club voor iedereen

NIEUWS / Wurkz, werkt voor jou!

Wurkz, werkt voor jou!

6 oktober, 2017

Als trotse sponsor van VV Bergum, BCV en BBC vinden wij voetbal een mooie sport. Een plek waar men elkaar kan ontmoeten en actief bezig kan zijn.

Ook als je op zoek bent naar werk, een bijbaan, tijdelijke of vaste baan, kun je bij Wurkz terecht. Er staan regelmatig vacatures open
in de horeca, bouw, detailhandel of schoonmaak! Door je in te schrijven gaan wij op zoek naar een baan die bij jou past.
Kom langs op ons kantoor of schrijf je in via onze website www.wurkz.nl. Daar vind je ook meteen het actuele vacatureaanbod. Zodat je snel (weer) aan de slag kunt!

Wurkz onderscheidt zich door haar kennis van de markt, we spreken letterlijk en figuurlijk de taal van de regio. Wij kennen onze
opdrachtgevers en we kennen de werkzoekenden. Dit komt omdat de mensen van Wurkz Uitzendbureau midden in de samenleving staan.

Bergum 1 - Emmen 1

22 okt 14:00