Oog voor de toekomst

NIEUWS / Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

22 december, 2017

Op zondag 7 januari 2018 organiseert de VV Bergum haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het bestuur van VV Bergum nodigt u graag uit om het nieuwe jaar samen in te luiden. Alle leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en overige belangstellenden zijn van harte welkom in de kantine van VV Bergum van 16.00 tot 19.00 uur.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie kijken we samen terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit op 2018. Natuurlijk is ook hét moment om elkaar te ontmoeten en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Wij zetten onze deuren daarom graag voor u open!

Nieuwjaarstoespraak
Traditiegetrouw houdt onze voorzitter zijn nieuwjaarstoespraak en wil samen met u het glas heffen op een sportief en succesvol 2018.

Bestuur VV Bergum

FC Assen 1 - Bergum 1