Jeugdsponsoractie Poiesz

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. Deze actie loopt van 11 februari t/m 6 april.

Doet u mee?
We hopen dat deze actie voor BBC net zo succesvol is als de afgelopen jaren.  Ook dit jaar rekenen we weer op uw steun! Doe mee en doe al uw sponsormunten in de spaarbuis van BBC. Deze buis staat  in het Poiesz- filiaal aan de Freerk Bosgraafstraat in Burgum.

Actieweek BBC
In de week van 11 t/m 16 maart mogen wij BBC extra promoten.  Wat er staat te gebeuren verklappen we nu nog niet, maar we kunnen alvast vertellen dat de D- meiden en hun trainers en leiders medewerking verlenen aan deze actie. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral een kijkje nemen in de week van 11 maart.

Kortingsbonnen gebak
Ook kunt u kortingsbonnen ontvangen (via leider/coördinator) voor gebak. Via de website van de Poiesz bestelt u het gebak. Hoe u dit doet, kunt u lezen op de achterkant van de bonnen.  Dit jaar is het nog gemakkelijker om te bestellen, want de code op de kortingsbon is gekoppeld aan BBC. De kortingbon levert u in bij het afhalen van het gebak . U krijgt dan 50% korting. Met deze actie kunnen we nog een bonus van maximaal 5000 sponsormunten binnen halen! Iedere 2 weken is er een nieuwe gebaksaanbieding.

Geef een reactie